Mă implic

Scrie-ne un mesaj cu subiectul „PARTENERIAT” / „SPONSORiZARE” / „VOLUNTARIAT” pe adresa contact@retezat-maraton-rausor.ro.

Ca sponsor sau partener…

Ca orice eveniment comunitar, noi nu ne putem desfășura fără sprijinul tău. Am pornit de la nevoile de bază, oferite de Pensiunea CLIF ALPIN Râușor , Cabana Lolaia Râușor și Domeniul Schiabil Râușor.


Dar, mai departe, orice contribuție va deveni o bornă nouă in propășirea evenimentului. De la statutul de partener oficial al competiției, până la promovarea numelui unui sponsor, putem să legăm orice formă de parteneriat.


Avem o pagină de Facebook în plină creștere organică zilnică, un website pe care adăugam toate informațiile operaționale, Instagram pentru a ilustra splendoarea zonei, newslettere pe email, sonorizare și afișaj la zona de start – finish. Avem toate aceste medii pe care le putem pune la dispoziția celor care ne ajută.


Vom oferi kituri de participare tuturor înscrișilor, premii în bani și obiecte, vom asigura alimente si băuturi în zona de start/finish precum și in cele 4 stații principale. Iar hidratarea trebuie sa o transportăm si în celelalte 7 stații secundare. Doar într-o singură stație putem avea acces motorizat, in restul vom căra totul cu spinările voluntarilor. Evident, există opțiunea unui elicopter, dar nu ne permitem încă așa ceva 🙂


De asemenea, trebuie să marcăm și să asigurăm tot traseul, să avem sprijinul ISU, Jandarmeriei Montane, Salvamontului, precum și al tuturor autorităților locale, dacă e cazul. Iar pentru cazuri excepționale vom ține in stare de alertă o ambulanță aeriană privată si o echipă de salvatori montani. Iar toate acestea costă bani, evident.
Finalmente, ne bizuim pe ajutorul tău, oricât de mic ar fi acesta. Chiar si o urare de succes e binevenită!

Ca voluntar…

Dată fiind unicitatea și dificultatea acestei curse, și experiența ta de voluntar alături de noi va fi unică.

Recompensele pentru ajutorul tău vor fi: o zi petrecută pe munte alături de alți iubitori de natură și alergare, cadouri de la sponsori și recunoștința noastră pentru sprijinul tău indispensabil.

Scrie-ne și vom stabili împreună cu tine detaliile concrete privind activitatea ta la eveniment.